Piesa de teatru "Podul", scrisă de Laurent Van Wetter, va avea premiera oficială joi, de la ora 18.30, la Sala Nouă a Teatrului de Comedie, în prezenţa dramaturgului belgian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piesa a fost tradusă de Diana Nechit şi Andrei C. Şerban, iar regia spectacolului îi aparţine lui Florin Liţă, scenografia - Răzvan Bordoş, light & sound design - Cristian Niculescu şi Costi Baciu. În distribuţie: Radu Micu şi Liviu Romanescu. 

În deschiderea evenimentului va fi reprezentat monologul "Reflecţii balistice" al aceluiaşi autor, regia Dorin Boca, în lectura actorului Bogdan Farcaş.

Dramaturgul belgian Laurent Van Wetter, cunoscut atât ca actor de film cât şi ca scenarist şi realizator de emisiuni radio, va viziona versiunea românească a spectacolului "Podul", la aproape 20 de ani de la premiera mondială de la Bang Bang Théâtre din Bruxelles.

"Hei, de câte ori te-ai sinucis până acum? Ai încercat să te joci de-a moartea? Dar de-a viaţa? Nu, viaţa e prea complicată, eşti stresat că eşti sărac, eşti stresat că eşti prea bogat, eşti frustrat, eşti trist, eşti revoltat, eşti depresiv pentru că... Şi, atunci când nu ai motiv, AI MOTIV deoarece, nu-i aşa, viaţa nu este cum ar trebui să fie. Dar cum ar trebui? Habar nu ai, dar nu e cum ar trebui. Dar dacă într-o zi te întâlneşti cu un necunoscut care e perfecţionat în „arta sinuciderii” mai bine decât tine şi, în general, spune că problemele lui sunt mai mari decât ale tale? Aşa ceva nu poate fi posibil, problemele tale sunt cele mai mari!... Şi totuşi, într-o seara pe un pod suspendat ca un rânjet trist deasupra oraşului, ceva se întâmplă, cu tine, cu el, ceva se schimbă", spune regizorul Florin Liţă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.