Podcast-ul comicului Joe Rogan va fi, din luna septembrie, disponibil pe Spotify, platformă cu care a semnat un contract de exclusivitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„The Joe Rogan Experience” are, lunar, milioane de accesări, şi se numără între podcast-urile de top în clasamentele Apple.

Rogan a intervievat pentru show-ul lui numeroşi politicieni şi oameni de afaceri, între care senatorul Bernie Sanders şi CEO-ul Tesla, Elon Musk.

Spotify nu a dezvăluit termenii financiari ai contractului multianual.

Podcast-ul va putea fi ascultat gratuit de toţi utilizatorii platformei, iar Rogan va avea controlul deplin asupra programului.

„Vor exista în continuare clipuri pe YouTube, dar versiunile integrale ale show-ului vor fi doar pe Spotify”, a anunţat Rogan într-un mesaj publicat pe Instagram. 

Canalul lui de YouTube este urmărit de mai mult de 8,4 milioane de utilizatori.

Spotify oferă peste 1 milion de podcast-uri şi este accesată de mai mult de 300 de milioane de utilizatori pe parcursul unei luni. Anul trecut a achiziţionat Gimlet Media, Anchor FM şi Cutler Media, companii care realizează podcast-uri sau sprijină astfel de producţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.