Celebrul artist britanic David Hockney, cel mai scump pictor în viaţă, s-a simţit rău duminică seară şi a fost spitalizat iar acum se simt bine, potrivit agentului său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

David Hockney, în vârstă de 82 de ani, a fost internat la spitalul din Lisieux (Calvados), potrivit Ouest France. Conform lui Jean Frémon, agentul şi prietenul său, artistul se simte bine şi va rămâne sub observaţie medicală două zile. 

Hockney, care trăieşte în Calvados de anul trecut, este cel mai scump artist în viaţă din lume. Considerată una dintre cele mai frumoase opere ale sale "Pool with two figures" a fost vândută în 2018 contra sumei de 90,3 milioane de dolari la Christie's, doborând recordul de vânzare pentru un artist în viaţă. 

David Hockney rămâne prolific. El pregăteşte o nouă expoziţie, care va avea loc între 15 octombrie - 23 decembrie la  Galerie Lelong & Co din Paris. El va prezenta 130 de picturi realizate pe un iPad reprezentând primăvara în Normandia. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.