Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copii la o petrecere în aer liber de ziua lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între orele 11.00 şi 17.00, curtea din spatele Muzeului va fi plină de zumzet şi veselie. Activităţile distractive, de ştiinţă, creaţie, imaginaţie&craft, cu multe baloane colorate vor face deliciul unei adevărate petreceri în aer liber. Copiii de toate vârstele vor avea ocazia să descopere minunata lume a albinelor, dar şi să-şi dovedească măiestria artistică. 

Una dintre surprizele plăcute pe care Muzeul Antipa o face tuturor copiilor va fi intrarea gratuită în expoziţia permanentă a Muzeului.

Tot în această zi va avea loc şi deschiderea expoziţie temporare „Albinele Sunt Prietenii Noştri”, realizată de Ambasada Republicii Slovenia în România în parteneriat cu Ministerul Educaţiei din România, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” şi Asociaţia Crescătorilor de Albine din România. Scopul proiectului este de a conştientiza importanţa albinelor pentru mediu şi umanitate la nivelul educaţiei preuniversitare (ciclu primar) prin activităţi educaţionale digitale şi offline.

Programul special de 1 iunie pregătit pentru copii cuprinde următoarele activităţi:


-10:00 – 19:00 – Vizitarea gratuită a expoziţiei permanente a muzeului;
-11:00 – 15:00 – Ateliere artistice „Desene pe stup”, cu începere de la orele 11:00, 12:00, 13:00, 14:00 şi 15:00, dedicate celor mici şi realizate în colaborare cu Ambasada Sloveniei în Bucureşti;
-11:00 – 17:00 – activităţi recreative în diverse puncte din grădina muzeului:
• „Artă cu creta pe asfalt” – desene cu creta în parcarea din grădina muzeului;
• „Creioane colorate, desene inspirate” - colorat imagini şi măşti animale;
• „Creaţii inspirate din natură” – colţul de art&craft;
• „Puzzle time!”- colţul de asamblat puzzle-uri cu animale;
• „Plimbă balonul!” -Traseu cu baloane colorate.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.