Peste 100 de edituri vor participa în această primăvară la LibFest, târg virtual de carte şi experienţe culturale organizat de Libris.ro între 25 şi 28 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O sută de autori români şi internaţionali îşi vor prezenta cele mai noi apariţii editoriale sau vor intra în dialog cu cititorii în transmisii live, în cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente dedicate cărţii şi iubitorilor de lectură din România.

Printre aceştia se numără Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana, Tatiana Niculescu, Doina Ruşti, Teodor Baconschi, Ioana Nicolaie, Gáspár György, Petronela Rotar, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Ela E.H., dar şi Maia Morgenstern sau Alteţa Sa Regală Principele Radu al României.

Peste 3.000 dintre cărţile prezentate în cadrul LibFest vor avea autograful autorului.

Mai mult de 100 de edituri vor avea standuri virtuale în pagina dedicată de pe Libris.ro, unde se vor regăsi peste 25.000 de titluri, însumând un milion de volume. Reducerile acordate în cele patru zile de târg online de carte vor varia între 20% şi 80%.

Printre autorii care vor intra în dialog live în cadrul LibFest se numără Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolae, Radu Paraschivescu, Teodor Baconschi, Niculina Gheorghiţă, Alec Blenche, Otilia Mantelers şi mulţi alţii.

Printre cele mai aşteptate lansări de carte se numără "Răspunsuri scurte la marile intrebări" - Stephen Hawking, care va fi prezentată într-o discuţie cu Doru Căstăian, "Nepovestitele iubiri" - Tatiana Niculescu, "Să nu ne facem de râs în faţa furnicilor", cea mai nouă carte semnată de Iv Cel Naiv şi "Copilul tău. Părinţii tăi. Tu." - Ioana Chicet-Macoveiciuc.

De asemenea, vor fi şi autori de bestseller-uri internaţionale, precum Louise Fein, care a semnat "Fiica Reichului", Andrezj Sapkosvki, autor al seriei "Witcher", Timothy Caulfield - autorul "Relax, Dammit! Ghid de utilizare în epoca anxietăţii", Mary Robinette Kowal, care semnează seria "Doamna Astronaut".

În plus, LibFest va reuni un număr mare de autori de carte pentru copii, o categorie aflată în creştere constantă în ultimii ani. Astfel, printre numele confirmate ca participante la evenimentele şi dialogurile virtuale se numără Alec Blenche, Alex şi Cristina Donovici, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Alexandra Lopotaru, Simona Antonescu, Cristina Andone şi mulţi alţii. De asemenea, categoria de Dezvoltare Personală va avea aportul unor autori cunoscuţi. Otilia Mantelers va avea un dialog inedit cu preşedintele Organizaţiei Salvaţi Copiii, Gabriela Alexandrescu, iar Gáspár György va purta o discuţie cu Petronela Rotar.

Programul complet al LibFest, precum şi evenimentele – lansări şi dialoguri – vor fi disponibile, alături de întreaga ofertă de carte, pe site-ul www.libris.ro şi pe pagina de Facebook a Libris.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.