Peste 40.000 de persoane au participat la ediţia de anul acesta a Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă B-FIT in the Street!, care a avut loc în perioada 1 - 30 iulie, transmit organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu 40 de spectacole internaţionale jucate în cele cinci weekenduri din luna iulie, în zece spaţii cheie din Bucureşti, a noua ediţie a B-FIT in the Street! a adus în Capitală peste 300 de artişti din nouă ţări.

Unele dintre cele mai prestigioase trupe şi companii de teatru de stradă din Franţa, Columbia, Italia, Germania, Olanda, Austria, Spania şi România au susţinut la Bucureşti reprezentaţii de acrobaţie aeriană şi demonstraţii de teatru vertical, parade cu personaje fantastice de dimensiuni impresionante şi dansatori de carnaval, spectacole nocturne, piese de pantomimă şi numere de jonglerii cu focul.

Reprezentaţii dinamice, parade, numere de dans şi jocuri de lumini s-au numărat printre elementele care au compus ediţia de anul acesta a festivalului.

Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă B-FIT in the Street! este organizat de Primăria Capitalei prin Arcub - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.