Gala Premiilor UNITER va avea loc anul acesta la Teatrul Naţional Cluj-Napoca, pe 13 mai. Oamenii de teatru vor sărbători 100 de ani de la inaugurarea, în Piaţa Avram Iancu, a celei mai importante instituţii teatrale din Transilvania, potrivit organizatorilor. Peste 300 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi pentru a sărbători performanţa în Teatrul românesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul Galei are loc în data de 13 mai, cu începere de la ora 22.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional Cluj-Napoca şi va fi transmis în direct pe TVR1, Radio România Cultural, prin livestreaming pe www.uniter.ro şi www.tvr.ro, şi va fi preluat de pagina de facebook UNITER.

Începând de vineri, pe www.uniter.ro şi pe pagina de Facebook a UNITER, vor fi publicate informaţii noi, ştiri, interviuri, testimoniale video, mesaje de susţinere pentru nominalizaţi, votul publicului.

Campania de promovare video a Galei Premiilor UNITER în cadrul căreia vor fi prezentaţi artiştii aflaţi în competiţie pentru cele 11 categorii de premii ale acestei ediţii va debuta vineri. Publicul îşi poate vota favoritul online, din 2 mai, pe site-ul www.uniter.ro. O campanie online independentă de decizia juriului.

Tot din 2 mai, site-ul UNITER şi pagina de Facebook vor lansa mesaje de susţinere prin care artişti colegi de scenă ai nominalizaţilor îi încurajează pe cei aflaţi în competiţie pentru trofeul UNITER.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.