Trei tablouri de Robert Negely, Constion şi Alexandru Poitevin Scheletti se numără între lucrările care au fost adjudecate în partea a doua a licitaţiei unei colecţii bucureştene, care a avut loc joi seară, online, la Artmark.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partea secundă a licitaţiei, în care au fost scoase la vânzare 245 de loturi, a avut o rată de adjudecare de 93,47% şi un total de 155.200 de euro.

Toate tablurile licitate au avut preţ de pornire de 100 de euro.

„Peisaj din Veneţia”, ulei pe carton semnat de Constion (Constantin Ionescu), a fost adjudecat contra sumei de 2.250 de euro.

„Veneţia”, de Robert Negely
„Veneţia”, de Robert Negely

Ulei pe pânză „Veneţia”, de Robert Negely, care a fost prezent în licitaţie cu două lucrări, a fost vândut pentru 1.400 de euro, iar o altă „Veneţia”, a lui Scheletti, pentru 1.200 de euro.

„Veneţia”, de Alexandru Poitevin Scheletti
„Veneţia”, de Alexandru Poitevin Scheletti

„Portret de fetiţă”, de Elena Popea, a fost adjudecat contra sumei de 1.400 de euro, şi „Natură statică din atelier”, de Aurel Cojan, contra sumei de 1.200 de euro, în timp ce „După baie”, de Samuel Muntzer, contra sumei de 1.800 de euro.

Au mai fost adjudecate lucrări de Dimitrie Florian, Ion Cristian Popescu şi Ion Doboşariu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.