Emisiunea "Masked Singer România" revine la Pro TV cu un nou sezon prezentat de Pavel Bartoş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în faţa neprevăzutului şi a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutăţile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar... nu ştiu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuţi din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalităţi marcante interne şi poate internaţionale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viaţă, tocmai de aceea aştept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV", a spus Pavel Bartoş.

Primul sezon al show-ului Masked Singer România, difuzat în toamnă, a fost lider de audienţă şi a creat un adevărat fenomen în mediul online.

Cele opt episoade au avut o medie de 7.1 puncte de rating şi 22.5% cotă de piaţă în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, din mediul urban. În mediul online, pe cea mai în vogă platformă a momentului, TikTok, producţia a strâns aproape 1 milion de aprecieri şi 110.000 de urmăritori.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.