Seria de filme poliţiste franceze "Crimă în ..." ("Crime à...") continuă şi luna aceasta, la DIVA. Începută în martie, seria este axată pe cazurile investigate de vice-procuroarea Élisabeth Richard (Florence Pernel), alături de jandarmii locali Charles Jouanic (Guillaume Cramoisan) şi Caroline Martinez (Lola Dewaere, cunoscută din serialul „Astrid şi Raphaëlle”).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câte un nou titlu din serie va putea fi urmărit în fiecare miercuri, de la ora 20.00. 

3 aprilie - „Crimă în Herault” („Crime dans l’Hérault”, 2019). În scenariu, şefa clubului de noapte Cap d’Agde este găsită moartă în biroul ei, cu seiful golit. Motivul crimei pare a fi clar. Dar nu trece mult până când o a doua crimă şi apoi o a treia (ambele având drept punct comun o mască de lup) complică foarte mult cazul, pentru vice-procuroarea Élisabeth Richard (Florence Pernel), căpitanul Charles Jouanic (Guillaume Cramoisan) şi adjuncta acestuia – locotenentul Caroline Martinez (Lola Dewaere).

10 aprilie - „Crimă în Larzac” („Crime dans le Larzac”, 2020). Deloc popularul fermier Pierre Loiseau (Xavier Lemaître) este asasinat, în comuna franceză Saint-Affrique. Cazul aduce pe masa celor trei anchetatori un puzzle nou şi o varietate de potenţiali făptaşi. Oare de vină este iubita acestuia, pe care Pierre se pregătea să o părăsească? Sau geloasa lui fostă soţie? Sau poate un jucător de rugby cu care s-a certat recent? Ori fermierul care era ferm convins că Pierre l-a furat? 

17 aprilie - „Crimă în Biot” („Crime à Biot”, 2021). Marie Lemaire (Louise Pasteau), o femeie care a moştenit recent sticlăria de succes a soţului ei (François), este otrăvită cu fentanyl, la o cină dedicată comercianţilor din zonă. Toţi invitaţii sunt potenţiali suspecţi, iar cei trei protagonişti trebuie să verifice alibiurile şi să identifice minciunile. Apoi, Olivia Rousseau (Marianne Basler), una dintre invitate şi fosta amantă a lui François, este găsită moartă în propria casă, cu o scrisoare de „Adio” în care mărturiseşte că ea a otrăvit-o pe Marie şi acum s-a sinucis. Dar care este adevărul, de fapt?

24 aprilie - „Crimă în Ramatuelle” („Crime à Ramatuelle”, 2022). În cel de-l patrulea film al seriei difuzat de DIVA în aprilie, frâiele sunt preluate de eroinele care au devenit acum procuror şi căpitan. Cele două se ocupă de uciderea unui şef de podgorie, omorât cu o statuetă - Sébastien Lacassagne (Alexandre Labarthe). Investigaţia scoate la iveală numeroase zone gri şi persoane dubioase (care par a ascunde ceva), în viaţa victimei: logodnica lui (Louise), colaboratorul său (Jules Andreotti), iubita lui din copilărie (Ambre). Dar toate indiciile par să le conducă pe eroine către dispariţia misterioasă a unei tinere, cu un an înainte. Dispariţie în care pare să fie implicat jurnalistul Grégoire Spaletta (Florent Peyre), o veche cunoştinţă a anchetatoarelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.