Paramount Channel rezervă întreaga zi de duminică, 24 februarie, marelui eveniment de peste Ocean, decernarea premiilor Oscar, ceremonie ajunsă la cea de-a 91-a ediţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filme premiate cu Oscar, precum „Romeo şi Julieta“, „Dream Girls“, „Fiecare se crede normal“, „Star Trek“ şi „Blue Jasmine“, vor putea fi vizionate întreaga zi de duminică, la Paramount Channel. 

"Romeo şi Julieta", de Franco Zefirelli

Pentru a sărbători gala, Paramount Channel le propune telespectatorilor un concurs. Premiul cel mare constă într-un set promoţional Paramount Channel care conţine o pătură, o pernă, un termos şi o cameră foto instant. Alte cinci cadouri (câte un hanorac şi o cană) sunt puse în joc. Participanţii trebuie să acceseze site-ul www.paramountchannel.ro şi să răspundă la câteva întrebări legate de filmele câştigătoare de Oscar şi  difuzate de Paramount Channel pe 24 februarie.

Seara începe cu „Forrest Gump“, de la ora 19.00. Filmul regizat de Robert Zemeckis i-a adus primul Oscar lui Tom Hanks şi spune povestea lui Forrest, un individ cu un nivel scăzut de inteligenţă, dar pe care viaţa îl face să privească dincolo de defectele lui şi să lupte cu curaj, pentru a avea grijă de fiul său, rămas orfan de mamă.

De la ora 22.00, va putea fi urmărit filmul „12 ani de sclavie“, în regia lui Steve McQueen, care evocă momentele emoţionante prin care trece Solomon Northup, un om de culoare care este vândut ca sclav înainte de izbucnirea Războiului Civil din SUA. Solomon nu se lasă doborât de cruzimea şi de privarea de libertate în cei 12 ani de chin şi îşi păstrează demnitatea.

„Lebăda neagră“ este o altă capodoperă care merită văzută sau revăzută, de la ora 00.55. În thrillerul regizat de Darren Aronofsky, Natalie Portman interpretează rolul Ninei, o balerină care este în competiţie cu o nouă rivală, Lily (Mila Kunis). A doua actriţă are toate calităţile pentru a juca rolul senzual al unei lebede negre. Cuprinsă de anxietate şi halucinaţii, Nina se luptă pentru a putea face faţă repetiţiilor şi pentru a juca un rol care în ochii altora nu i se potriveşte.

Gala premiilor Oscar va avea loc duminică seară, la Los Angeles. „Roma” al lui Alfonso Cuarón şi „The Favourite” al lui Yorgos Lanthimos au primit cele mai multe nominalizări, câte zece.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.