Ozzy şi Sharon Osbourne l-au acuzat pe preşedintele Donald Trump că a folosit cântecul "Crazy Train" într-un videoclip publicat pe contul său de Twitter în care îi tachina pe candidaţii democraţi înscrişi pentru alegerile din 2020, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Videoclipul pe care Trump l-a publicat joi dimineaţă include filmări de la prima rundă a dezbaterilor democratice care au avut loc cu o seară înainte şi îl arată pe Trump intrând la reuniunea democraţilor pe ritmurile melodiei lui Osbourne din 1980.

Trump a publicat videoclipul ca răspuns la dificultăţile tehnice pe care le-a avut canalul NBC în timpul transmisiei - o problemă care a determinat postul să întreruptă transmisia şi să difuzeze reclame. 

Videoclipul editat este unul dintre cele două mesaje pe Twitter publicate de Trump de la dezbateri, în care îi critică pe moderatorii NBC Rachel Maddow şi Chuck Todd. 

"Mulţumesc MSNBC, cu adevărat profesionişti! @chucktodd @maddow", a scris Trump.

Într-un comunicat, Sharon şi Ozzy Osbourne au spus: "Ca urmare a folosirii neautorizate a melodiei "Crazy Train" a lui Ozzy Osbourne îi trimitem notificare către staful de campanie al lui Trump (sau oricărui alt membru) prin care specificăm că este interzisă folosirea oricărei melodii semnate Ozzy Osbourne în reclame politice. Muzica lui Ozzy nu poate fi folosită fără aprobări în niciun scop". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.