Daniel Osmanovici, prezentatorul „Focus la prima oră” de la Prima TV, Sebastian Zachmann, prezentatorul emisiunii „Insider politic” a postului de televiziune, şi fostul rugbist George Baltă vor participa duminică, alături de 110.000 de oameni din întreaga lume, la cursa dedicată celor care nu mai pot alerga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A opta ediţie Wings for Life este un eveniment global la care participă mii de oameni pentru a se alătura strângerii de fonduri pentru cercetarea şi găsirea unui remediu împotriva leziunilor măduvei spinării.

Daniel Osmanovici, prezentatorul ştirilor „Focus la prima oră” de la Prima TV, va alerga împreună cu George Baltă, fost rugbist imobilizat în scaunul cu rotile, şi cu Sebastian Zachmann, prezentatorul emisiunii „Insider politic”. 

„Voi încerca să alerg cel puţin 21 de kilometri şi mă bucur că pot aduce o contribuţie unei cauze importante, una dintre cele mai serioase asociaţii care donează bani pentru cercetarea şi recuperarea celor imobilizaţi într-un scaun rulant. Mă bucur să alerg pentru cei care nu pot şi sper să fim, eu şi George, un exemplu că oricine poate face sport”, a transmis într-un comunicat Daniel Osmanovici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.