Organizatorii Monte-Carlo Television Festival au transmis marţi, într-un comunicat remis News.ro, că fac tot posibilul pentru a organiza a 60-a ediţie în luna iunie a anului viitor, după ce ea a fost anulată din cauza pandemiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În luna aprilie a fost anunţat că evenimentul ce trebuia să aibă loc în iunie 2020 va fi amânat un an.

„Suntem pe recepţie şi atenţi la evoluţia situaţiei sanitare şi a industriei de televiziune din Europa, Statele Unite şi restul lumii. Vom face tot posibilul să revenim între 18 şi 22 iunie 2021 şi să oferim un festival chiar mai frumos, cu un nou format competiţional, proiecţii de premiere, întâlniri dedicate profesioniştilor, evenimente cu public şi seri strălucitoare. Ne vom adapta şi reinventa pentru a prezenta un festival care se va ridica la nivelul aşteptărilor şi care va avea loc în condiţii optime”, a transmis marţi Laurent Puons, CEO al Monte-Carlo Television Festival.

El a precizat că, în curând, echipa se va întâlni cu reprezentanţi ai studiourilor, reţelelor de televiziune şi platformelor digitale pentru a îi invita la Monte-Carlo.

Anul trecut, între invitaţii festivalului s-au numărat astronautul Michael Lopez-Alegria, care a petrecut 215 zile la bordul ISS în 2007, record doborât zece ani mai târziu, şi cineastul Tom Jennings. Ei au prezentat documentarul „Apollo: Missions to the Moon”.

Creat de Prinţul Rainier III de Monaco şi aflat acum sub Patronajul Prinţului Albert II de Monaco, festivalul este o rampă de lansare pentru seriale şi programe de televiziune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.