Organizatorii Monte-Carlo Television Festival continuă pregătirile pentru ediţia de anul acesta, care urmează să aibă loc în luna iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ciuda problemelor şi anulărilor create de răspândirea Covid-19 în cazul multor evenimente din Europa, organizarea Monte-Carlo Television Festival merge înainte, au anunţat rerpezentanţii evenimentului într-un comunicat.

„Având în vedere măsurile luate până acum de diverse ţări şi urmând să aibă loc peste trei luni, putem să fim încrezători că organizarea celoei de-a 60-a ediţii nu va avea de suferit”.

Dacă autorităţile din Monaco nu impun restricţii şi, în funcţie de evoluţia pandemiei, Monte-Carlo Television Festival va avea loc, aşa cum a fost programat, între 19 şi 23 iunie, la Grimaldi Forum.

Anul trecut, între invitaţi s-au numărat astronautul Michael Lopez-Alegria, care a petrecut 215 zile la bordul ISS în 2007, record doborât zece ani mai târziu, şi cineastul Tom Jennings, care au prezentat documentarul „Apollo: Missions to the Moon”.

Creat de Prinţul Rainier III de Monaco şi aflat acum sub Patronajul Prinţului Albert II de Monaco, festivalul este o rampă de lansare pentru seriale şi programe de televiziune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.