Mii de volume pentru copii şi tineret, dar şi pentru cititorii experimentaţi (beletristică, nonficţiune şi albume de artă, albume de benzi desenate), toate la preţuri avantajoase, se găsesc la Kilipirim, până pe 19 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi. Humanitas propune cărţi la 5 lei, Curtea Veche are reduceri de aproximativ 80%, Polirom oferă cititorilor peste 400 de titluri de catalog cu 30% reducere, iar editura Prut a redus la jumătate preţul celor 200 de titluri cu care se prezintă la târg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceaiurile sau specialităţile de cafea, o ofertă interesantă de auxiliare şi jucării, precum şi antichităţi - şi ele la preţuri preferenţiale - completează oferta ediţiei din această primăvară a Kilipirim.

O ofertă specială de cărţi la 3 lei îi aşteaptă pe cititori la standul editurii Polirom, alături de alte peste 400 de titluri, ale căror preţuri de catalog sunt reduse cu peste 30%.

Multe cărţi la preţul special de 5 lei vor găsi vizitatorii la standul editurii Humanitas, alături de alte câteva sute de titluri la preţuri fixe, de 10 şi 15 lei.

Cărţi interesante din domeniul psihologieI, la jumătate de preţ, la standul editurii Trei, alături de o ofertă bogată, însumând peste 500 de titluri, din domeniile ficţiune, cărţi pentru copii, lifestyle sau istorie.

Tot peste 500 de titluri se află şi în oferta Editurii Corint de la Kilipirim: volume din cele mai diverse domenii - istorie, beletristică, cărţi pentru adolescenţi -, ale căror preţuri au fost reduse cu 30%.

Reduceri care ajung până la 80%, la standul editurii Nemira, cele mai spectaculoase reduceri fiind aplicate la cărţile aparţinând genului suspans, thriller şi crime, dar şi titlurilor din sfera SF & fantasy, literatură universală, basme pentru copii din seria ”Basmul de Buzunar” de la editura Nemi.

Reduceri de aproximativ 80% se află şi la standul editurii Curtea Veche: o ofertă bogată care include cărţi din domenii dintre cele diferite, semnate de autori-brand, iubiţi de cititorii autohtoni.

Şi editura Rao le propune iubitorilor de lectură reduceri substanţiale, de până la 70%, aplicate unei oferte extrem de bogate, de peste 800 de titluri, prezente la Kilipirim.

La standul editurii Herald, cititorii vor găsi peste 250 de titluri, din domenii variate, precum ştiinţă, parenting, autobiografii, mindfulness, zen, terapie de cuplu sau dezvoltare personală, ale căror preţuri au fost reduse cu 25%.

Traduceri din literaturile lumii şi multe titluri din domeniul istorie, în total aproape 150, multe având reduceri de până la 70%, la standul editurii Vivaldi.

Multe cărţi la jumătate de preţ, din cele mai variate domenii - manuale pentru învăţat limbi străine, dezvoltare personală, sănătate sau literatura -, alături de o tombolă specială îi aşteaptă pe cititori la standul Editurii Niculescu.

Peste 200 de cărţi fascinante dedicate celor mai mici dintre cititori, al căror preţ a fost redus la jumătate, aceasta este oferta specială a editurii Prut pentru ediţia din această primăvară a Kilipirim.

Cărţi pentru copii şi tineret la un sfert de preţ vor fi şi la standul editurilori Aramis şi Minerva, alături de o ofertă bogată de auxiliare şcolare, precum şi traduceri din literatura universală. 

Ofertele speciale la materialele de învăţământ preşcolar şi primar, cât şi la accesorii art & craft, jocuri şi ghiduri practice, la standul editurii Diana de la târg: în total, peste 200 de titluri, cu reduceri de până la 75% şi preţuri care încep de la 1,5 lei.

Editura Integral va aduce 120 de titluri, din domeniile cărţi pentru copii, investigaţii, docu-drama, reţete culinare cu reduceri care ajung până la 75%. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.