Telespectatorii se vor bucura şi mai mult de vară cu o selecţie de filme pentru întreaga familie, de sâmbătă până luni, la AXN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă, 13 august, de la ora 21:00, Jack Black dă viaţă unei versiuni ficţionale a celebrului autor pentru copii R.L. Stine, în „Goosebumps: Îţi facem părul măciucă” (Goosebumps).

Supărat pentru că s-a mutat dintr-o metropolă într-un oraş mic, adolescentul Zach Cooper (Dylan Minnette) se animă când o întâlneşte pe frumoasa Hannah (Odeya Rush), care locuieşte în apartamentul de lângă. Singura problemă este că tatăl lui Hannah este R. L. Stine (Jack Black), misteriosul autor al bestsellerului Goosebumps. Curând, Zach află de ce Stine este atât de ciudat - acesta este prizonierul propriei imaginaţii, personajele celebre din cărţile sale sunt reale, iar Stine îşi protejează cititorii, ţinând creaturile închise în cărţile sale. Când Zach dezlănţuie neintenţionat creaturile şi acestea încep să terorizeze oraşul, Stine, Zach şi Hannah fac echipă pentru a-i readuce pe păpuşa Slappy, pe fetiţa cu mască, gnomii şi alte creaturi în manuscrise şi a salva situaţia.

Filmul este bazat pe seria de cărţi de groază pentru copii omonimă, care s-a vândut în peste 400 de milioane de exemplare la nivel mondial, fiind tradusă în peste treizeci de limbi.

Filmul a fost apreciat atât de public, cât şi de critici, aceştia evidenţiind umorul şi referinţele extinse din universul cărţilor.  

Printre titlurile care mai pot fi urmărite în această mini vacanţă se numără animaţia „Casa e un monstru!” (Monsterhouse); “Lupta cu înălţimile” (Vertical Limit) cu Chris O'Donnell; “Camerista” (Maid in Manhattan) cu Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Stanley Tucci; „Al naibii tratament!” (Anger Management) cu Jack Nicholson, Adam Sandler; “Justiţie urbană” (Urban Justice) cu Steven Segal; “Viespea verde” (Green Hornet) cu Seth Rogen, Cameron Diaz sau “Fraierul” (Loser) cu Jason Biggs.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.