O schiţă a cartierului Manhattan realizată de Donald Trump în 2009, pentru un eveniment caritabil, a fost vândută la o licitaţie din Los Angeles pentru 6.875 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul preşedintelui american, lucrare ce măsoară 22 cm x 12 cm, prezintă linia orizontului din Manhattan, zgârie-nori şi, aparent, Empire State Building.

Casa de licitaţii Nate D. Sanders a prezentat schiţa înrămată alături de o fotografie semnată de Trump.

Doar două persoane au licitat pentru schiţă, potrivit The Guardian.

Donald Trump nu este primul politician care a cochetat cu arta. George W. Bush a realizat, după ce şi-a încheiat rolul de preşedinte, câteva autoportrete nud şi a pictat câini. Un album cu picturile sale în ulei a devenit, în luna februarie, bestseller pe Amazon.

În 2012, un tablou semnat de Jimmy Carter, „Live Oak at Sunrise”, a fost vândut pentru 250.000 de dolari. O altă lucrare, a lui Vladimir Putin, a fost vândută în 2008 pentru 1,1 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.