„Anna K”, o reinterpretare contemporană a romanului „Anna Karenina”, scris de Lev Tolstoi, este prima producţie rusească anunţată de Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Svetlana Khodchenkova, cunoscută din „Tinker Tailor Soldier Spy”, o va interpreta pe Anna Karenina în serialul ce urmează să fie filmat în Moscova şi Sankt Petersburg.

Michael Azzolino, director Original Series la Netflix, a transmis într-un comunicat: „Suntem incredibil de mândri să anunţăm prima noastră serie rusească realizată cu 1-2-3 Production. Echipa talentată de scriitori, regizori şi producători a creat o serie imaginativă şi captivantă. Suntem încântaţi să le aducem viziunea pentru această poveste atât de admirată abonaţilor noştri din Rusia şi din întreaga lume”. 

Valeriy Fedorovich şi Evgeniy Nikishov de la 1-2-3 Production au completat: „Acest efort este mai mult decât emoţionant şi provocator, dar întrucât elementul de bază al viitoarei serii se concentrază pe una dintre operele literare fundamentale ale lumii dedicate iubirii, sperăm că vom putea atinge inimile oamenilor din Australia şi până în Brazilia. Suntem înarmaţi cu o super adaptare a scenariului realizată de Roman Kantor şi Maria Mikulina şi cu talente de vârf atât în ​​faţa, cât şi în spatele camerei, inclusiv co-regizorii Natasha Merkulova şi Aleksey Chupov. Suntem încrezători că rezultatul va depăşi aşteptările. Este prima noastră experienţă de lucru mână în mână cu echipa Netflix şi suntem foarte inspiraţi de sinergia pe care am stabilit-o deja şi de ceea ce va ieşi din ea”.

Scenaristul Roman Kantor a mărturisit că adaptarea romanului „Anna Karenina” este „un vis devenit realitate” pentru el. „Aşa cum ideea pentru acest serial TV mi-a venit în vis şi îmi doresc să o pun în practică de atunci”, a adăugat.

„Anna K” este o repovestire fastuoasă şi contemporană a romanului clasic al lui Lev Tolstoi. Acţiunea serialului este plasată în Rusia modernă, unde socialista Anna Karenina, soţia viitorului guvernator al Sankt Petersburgului, intră într-o relaţie amoroasă care îi schimbă viaţa cu Vronsky, elegantul moştenitorul al unui imperiu din aluminiu. Aventura lor scapă rapid de sub control, ameninţând echilibrul delicat al legăturilor lor familiale şi al relaţiilor sociale.

Serialul va fi regizat de Valeriy Fedorovich, Evgeniy Nikishov, Natasha Merkulova , Aleksey Chupov şi Roman Kantor.

Producători sunt Valeriy Fedorovich, Evgeniy Nikishov, Sergey Kornikhin şi Roman Kantor.

„Anna K” va fi lansat de Netflix la nivel mondial, la o dată ce urmează să fie anunţată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.