Producţia Teatrului Maghiar de Stat "Csiky Gergely" din Timişoara - "7/ 7" - în regia, coregrafia şi interpretarea lui Baczó Tünde, va fi prezentată pe 1 august la Teatrul Wybrzeze - Sala Malarnia, în cadrul secţiunii ShakespeareOFF a Festivalului Internaţional de Teatru "Shakespeare” de la Gdańsk - ediţia a XXI-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"7/ 7" este un spectacol de teatru-dans, care propune o foarte atractivă şi inovatoare reprezentare scenică a monologului lui Jaques din piesa "Cum vă place", de Wiliam Shakespeare, înfăţişând cele şapte vârste ale omului dintr-o perspectivă feminină şi folosind un limbaj non-verbal expresiv, universal şi emoţionant, potrivit ICR. 

Regia şi coregrafia sunt semnate de Baczó Tünde, muzica este a lui Cári Tibor, decorul - Albert Alpár, costumele sunt creaţia lui Baczó Tünde, dramaturgia - Simona Donici şi proiecţii de Balázs Klára. 

Festivalul Internaţional de Teatru "Shakespeare" de la Gdańsk, în Polonia, are loc în perioada 29 iulie - 6 august. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.