O povestire scrisă de Louisa May Alcott, autoarea celebrei serii de romane „Little Women”, va fi publicată pentru prima dată, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aunt Nellie's Diary”, pe care Alcott (1832 - 1888) a scris-o când avea 17 ani şi nu a terminat-o, este spusă din perspectiva unei femei singure care este responsabilă cu îngrijirea nepoatei ei adolescente.

Potrivit revistei The Strand, care caută acum scriitori să finalizeze povestea, cele 44 de pagini dezvăluie „o pătrunzătoare observaţie psihologică”.

Alcott a scris, în afara romanelor „Little Women”, poeme, povestiri şi thrillere.

„Aunt Nellie's Diary” face parte dintr-o colecţie de la Houghton Library din Universitatea Harvard. Manuscrisul cuprinde nouă relatări separate, prima dintre ele fiind legată de a 40-a aniversare a naratorului.

Publicarea acestei povestiri inedite vine la mai puţin de un an după ce a fost lansată o nouă ecranizare „Little Women”, semnată de Greta Gerwig, film nominalizat la şase categorii ale premiilor Oscar şi recompensat cu trofeul pentru costume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.