O casă inteligentă de lângă Pădurea Băneasa a fost scoasă la licitaţie de Artmark Historical Estate cu un preţ de pornire de 1,7 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vila din zona Băneasa - Jandarmeriei dozează perfect cele trei ingrediente într-un mix rafinat, al cărui rezultat este un spaţiu de locuit şi de relaxare în care (aproape) totul se controlează prin atingerea a ecranului telefonului, sau prin intermediul senzorilor, de la uşa de garaj până la lumini, temperatura ambientală şi a apei din piscina interioară.

Gurmanzii vor aprecia în mod deosebit această proprietate, bucătăria fiind o zonă unde înalta tehnologie poate stimula nelimitat creativitatea culinară.

Pentru această casă, smart nu este un artificiu de marketing. Soluţiile de control al parametrilor implementate în casă, cât şi managementul integrat al acestora realizat prin sistemul KNX - standard de referinţă în domeniu, reprezintă o realizare inginerească de excepţie, care are ca rezultat nu numai confortul, ci şi reducerea importantă a costurilor energetice ale casei, rezultatul fiind o casă prietenoasă cu mediul.

Viitorul proprietar se va bucura şi de arhitectura cubistă, designul interior şi exterior realizate profesionist, materialele, amenajările şi mobilierul de înaltă calitate şi bun gust, tehnologia de top, se completează armonios cu natura, pădurea Băneasa fiind în imediata apropiere.

Vecinătăţile contribuie din plin la desăvârşirea acestei proprietăţi, zona Jandarmeriei fiind cunoscută pentru proprietăţile de calitate şi pentru prezenţa spiritul de comunitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.