O altă persoană din Televiziunea Română a fost depistată pozitiv cu Covid-19, fără să aibă legătură cu primul caz anunţat pe 9 iulie, potrivit unui anunţ al conducerii TVR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Instituţia a precizat că a dispus sporirea măsurilor în astfel de cazuri: dezinfecţii atât în spaţiile în care s-a aflat persoana respectivă cât şi în mai multe încăperi şi asigurarea suplimentară a unor materiale de protecţie.

Lista contacţilor direcţi cu persoana depistată pozitiv a fost întocmită şi va fi inclusă în programarea pentru testare, conform anunţului TVR. 

Facem precizarea că acesta şi cel depistat pozitiv săptămâna trecută, sunt două cazuri fără legătură unul cu celălalt. Este doar o evoluţie normală în condiţiile unei transmisii comunitare extinse.

Regulile de protecţie ce trebuie respectate de angajaţii TVR sunt următoarele: purtarea măştii, care se schimbă la 4 ore; să păstreze o distanţă de cel puţin 1,5 - 2 metri între dumneavoastră şi ceilalţi colegi; să nu stea în grupuri mai mari de 3-4 persoane, respectarea strictă a igienei personale (spălatul pe mâini cu apă şi săpun, pentru cel puţin 20 de secunde); măsurarea temperaturii este obligatorie la intrarea în instituţie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.