Două seriale noi, „Şcoala vikingilor" şi „O vrăjitoare îngrozitoare", vor fi transmise la Disney Channel în septembrie, iar micii telespectatori se vor putea bucura şi de noi episoade din „Ghostforce" şi „Fantoma şi Molly McGee".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând din 10 septembrie, la Disney Junior, va intra în grila de programe un nou serial, „Evrica", o fetiţă de 8 ani care întotdeauna are noi idei pentru a crea invenţii menite să facă lumea un loc mai bun.

Premiera sezonului 2 din "Casa Bufniţelor" va fi din 5 septembrie, de la ora 16.00, de luni până vineri. 

Luz încearcă să găsească o nouă cale spre casă, Eda se luptă cu pierderea magiei şi se confruntă cu demonul interior, iar King încearcă să descopere cine este el cu adevărat în al doilea sezon din Casa Bufniţelor.

Serialul "O vrăjitoare îngrozitoare" va fi difuzat de luni până vineri, din 12 septembrie, de la ora 20.25. 

După ce a intrat la şcoala de vrăjitoare, o eroină îşi dă seama că ar putea să aparţină acelei lumi. Serialul este bazat pe cărţile îndrăgite ale lui Jill Murphy.

Erik, Ylva şi Arni trăiesc cele mai amuzante aventuri în timp ce se pregătesc să devină următoarea generaţie de vikingi în "Şcoala vikingilor", de luni până vineri, din 19 septembrie, de la ora 18:30. 

Aventurile echipei Ghostforce formată din Liv, Andy şi Mike se apropie de final. Cei trei se luptă în continuare cu fantoma care bântuie New York-ul, de luni până vineri, din 5 septembrie, de la ora 19:00. 

Noi episoade din "Fantoma şi Molly McGee" sunt programate de luni până vineri, de la ora 18.00. Aventurile fantomei morocănoase Scratch, alături de simpatica Molly, vor reuşi să îi lege pentru totdeauna.

Disney Junior

Evrica este o fetiţă de 8 ani care întotdeauna are noi idei pentru a crea invenţii menite să facă lumea un loc mai bun. Alături de cei mai buni prieteni ai săi, Evrica va învăţa să accepte că nu este obişnuită... ci este extraordinară – iar tinerii telespectatori îşi vor da seama că îşi pot folosi propria imaginaţie pentru a face o lume mai bună! Serialul va fi difuzat sâmbăta şi duminica, din 10 septembrie, de la ora 16:30. 

Noi episoade din "Eroi în pijama" vor fi de luni până vineri, din 5 septembrie, de la ora 16.00. Pisoi, Bufniţa şi Şopi continuă să faţă oricărei situaţii în aventurile lor pline de acţiuni, rezolvând mistere şi luptându-se cu răufăcători.

"Gaşca puişorilor" va fi nevoită să formeze din nou echipă pentru a-l ajuta pe căpitanul Tully să aducă pace în cartierul lor. De luni până duminică, din 12 septembrie, de la ora 21:30. 

Clătite delicioase, jocuri de baseball, gnomi magici. Distracţia va face gaşca să trăiască cele mai incredibile aventuri în noile episoade din "Mickey Mouse: Casa distracţiei", sâmbăta şi duminica, din 17 septembrie, de la ora 17:30. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.