Sezonul numărul cinci al emisiunii "Vedeta populară" va debuta la TVR 1 în 29 martie. Profesori, economişti, ingineri, studenţi şi elevi la şcoli de muzică şi nu numai au participat la preselecţii în marile oraşe ale ţării - Sibiu, Cluj Napoca, Bistriţa, Iaşi, Craiova şi Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dintre aceştia, 45 vor avea ocazia să arate că pot avea un drum în folclorul românesc începând din 29 martie. 

"Preselecţiile pentru sezonul 5 s-au încheiat. Mă bucur să descopăr pentru a cincea oară personaje diverse, proaspete, interesante, cu foarte mult talent şi, poate cel mai important, dorinţa de a urca pe scenă şi de a convinge juriul şi publicul că-şi merită locul. De la adolescenţi de 16 ani, până la octogenari, fiecare dintre cei aleşi va aduce cântece dintre cele mai frumoase şi valoroase, precum şi poveşti de viaţă care să ne inspire şi să ne emoţioneze deopotrivă. Sunt nerăbdătoare să începem sezonul 5 Vedeta populară, care va debuta la TVR 1 pe 29 martie, la ora 21.00", mărturiseşte Iuliana Tudor.

"Suntem la al cincilea sezon şi constat cu încâtare că interesul pentru concursul dedicat talentelor din muzica populară românească este la fel de mare. Au venit să ne întâlnească şi să îşi pună la încercare vocea şi cunoştinţele despre folclor români din toate zonele ţării şi cu preocupări în domeniile cele mai variate. Unii ne-au impresionat cu repertoriul, alţii cu vocea, alţii cu poveştile de viaţă. Abia aşteptăm să îi aducem în faţa telespectatorilor, să îi cunoască şi să îşi aleagă favoriţii”, a declarat Elise Stan, realizator TVR şi membru al juriului "Vedeta populară".

Iuliana Tudor va prezenta emisiunea duminica, de la ora 21.00, la TVR 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.