„Norocul lui Loli” (La suerte de Loli, Telemundo 2021), noul serial de la DIVA care are premiera pe 25 aprilie, va fi difuzat de luni până vineri, câte două episoade, de la ora 18.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Norocul lui Loli” spune povestea lui Loli Aguilar (Silvia Navarro), o femeie independentă, cu o carieră strălucită de producător executiv la Global Radio Group, cea mai mare reţea de radio de pe Coasta de Vest a SUA. În timp ce cariera ei este în plină ascensiune, viaţa ei personală se află pe plan secund. Ea se bucură de libertate şi de o viaţă fără angajamente. Pentru că nu a găsit niciodată dragostea adevărată a luat decizia de a nu avea niciodată copii.

Atunci când cea mai bună prietenă a ei, Mariana (Jacky Bracamontes), moare, lăsând totul în seama lui Loli, inclusiv doi copii, cursul vieţii sale se schimbă radical. Vestea surprinde pe toată lumea, în special pe Loli, care se simte cea mai puţin calificată pentru a creşte copiii celei mai bune prietene. Loli va trebui să înfrunte noua ei realitate şi să realizeze că cel mai important lucru nu este cariera ei, ci familia şi dragostea.

Născută în Mexic, Silvia Navarro este o vedetă de televiziune, film şi teatru, cunoscută mai ales pentru rolurile din serialele TV „Caer en Tentación”, „Cuando Seas Mía” şi „Mi Corazón es Tuyo”.

Actriţa Jacky Bracamontes, gazda celui de-al doilea sezon al „La Voz México”, se alătură şi ea distribuţiei pentru o apariţie specială. Pe lângă rolul din „La Voz”, Jacky Bracamontes este cunoscută pentru rolurile sale din mai multe telenovele de succes precum „Las Tontas No Van al Cielo”, „Heridas de Amor” şi „Sortilegio”.

Din distribuţiei mai fac parte: Osvaldo Benavides (Monarca, The Perfect Dictatorship), Gaby Espino (Playing with Fire, Broken Angel), Joaquín Ferreira (Yo, Potro, Club de Cuervos), Mariana Seoane (The Inmate, Lord of the Skies) şi Rodrigo Vidal (Amigas y Rivales, Hasta que el Dinero nos Separe), Carlos Ponce (Playing with Fire, Manuel şi Silvana), Jeimy Osorio (Celia, Betty la New York) şi Jesús Moré (Lord of the Skies, El Chema).

O poveste originală semnată de Lorena Miraglia şi María José Riera, serialul a fost dezvoltat şi scris de Ricardo Álvarez şi Amaris Páez. Regia este semnată de de Miguel Varoni, Danny Gavidia şi Richard Schwarz. Elizabeth Suárez este producător general, iar Karen Barroeta şi Marcos Santana deţin rolurile de producător executiv pentru Telemundo Global Studios.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.