Noile producţii documentare „"JFK: O zi în America", "Traficanţi pe aeroport", "Inginerie abandonată" sau "Inferno: căldură mortală în Franţa" vor putea fi urmărite în noiembrie pe National Geographic şi National Geographic Wild.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"JFK: O zi în America" - duminică, 5 noiembrie, primele 2 episoade, de la ora 21:00 (iar al treilea, luni, 6 noiembrie la aceeaşi oră)

În data de 22 noiembrie 1963, preşedintele Statelor Unite ale Americii, John F. Kennedy, a fost asasinat. După şase decenii de la asasinare, această serie documentară ne duce, pas cu pas, în acea zi. De-a lungul celor trei episoade, urmărim atentatul prezidenţial, o vânătoare de oameni la scară largă şi uciderea asasinului. Oferind într-un mod cu totul nou o perspectivă asupra mai multor aspecte ale acelei zile, documentarul va captiva audienţa din întreaga lume.

"Traficanţi pe aeroport", Sezonul 6 - din 2 noiembrie, în fiecare joi, la ora 21:00

Agenţii de securitate luptă fără încetare pentru oprirea traficului de droguri pe cele mai aglomerate aeroporturi ale Americii şi de-a lungul graniţei de sud, de la San Diego până la Valea Rio Grande. Aceştia confiscă marfă de contrabandă, interceptează artefacte de nepreţuit, urmăresc agenţiile de spălare a banilor ale cartelurilor, salvează victimele traficului de persoane şi lucrează la nivel internaţional pentru a eradica exploatarea ilegală a aurului în Columbia.

"Dezastre descifrate" - din 22 noiembrie, în fiecare miercuri, la ora 21:00

Această serie documentară ne poartă în trecut pentru a explora evenimente care au schimbat vieţi, au zguduit Pământul şi nu pot fi uitate, prezentând imagini de arhivă selectate cu atenţie, tehnologie de vârf şi scenarii informative. Pe lângă explorarea arhivei spectaculoase, ilustrând efectele pe care aceste dezastre le pot avea, vom analiza ştiinţa din spatele fiecărui eveniment, aruncând o lumină asupra celor mai fascinante elemente şi oferind o înţelegere despre cum şi de ce au loc aceste evenimente.

"Inginerie abandonată", sezonul 8 - din 14 noiembrie, în fiecare marţi, la ora 22:00

Seria documentară „Inginerie abandonată” călătoreşte în jurul lumii pentru a dezvălui şi explora numeroase proiecte abandonate; fragmente uitate ale unor realizări inginereşti incredibile, oraşe-fantomă întinse, complexe industriale enigmatice şi rămăşiţe sinistre ale conflictelor sângeroase. Fiecare astfel de loc îşi spune propria poveste despre modul în care a fost construit şi factorii care au determinat apoi abandonarea lui.

"Supravieţuitorul: Safari african" - din 18 noiembrie, în fiecare sâmbătă, la ora 16:00

Exploratorul şi expertul în supravieţuire Hazen Audel porneşte într-o expediţie extremă prin legendara Vale a Marelui Rift din estul Africii. Hazen ştie că Valea atrage numeroase animale sălbatice şi explorează ocazia de a străbate 800 km prin peisajul divers aflat în sezonul marilor migraţii şi de a supravieţui sub cerul liber printre aceste magnifice vieţuitoare rare.

"Inferno: căldură mortală în Franţa" - duminică, 26 noiembrie, la ora 18:00

În vara anului 2003, Franţa a suferit din cauza unui val devastator de căldură, ce s-a soldat cu pierderea a mii de vieţi. Folosind imagini de arhivă şi declaraţii ale martorilor, revedem modul în care cei care s-au confruntat cu acest lucru au luptat zi de zi pentru a rezista. Aflaţi cum Franţa şi cea mai mare parte a Europei se confruntă şi astăzi cu temperaturile în creştere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.