Noi sezoane ale unor emisiuni cunoscute precum ”Vocea României” şi ”Visuri la cheie” şi ale serialelor ”Las Fierbinţi” şi ”Ai noştri”, dar şi producţiile în premieră ”Gospodar fără pereche”, ”Pe bune?!”, ”România, jos pălăria!” şi ”Fort Boyard” vor face parte din grila de toamnă a Pro TV, anunţată în cadrul unui eveniment care a avut loc joi, la studioul Kentauros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În grila de toamnă va fi prezentă în prime time, în fiecare luni, emisiunea ”Gospodar fără pereche”, prezentată de Anamaria Prodan Reghecampf. Aceasta va fi urmată de show-ul ”Pe bune?!”, cu Andi Moisescu, Cosmin Natanticu şi Costi Diţă.

În fiecare marţi, sezonul 12 ”Las Fierbinţi” va prezenta noi aventuri, personaje noi, dar şi personaje cunoscute. Va urma emisiunea ”România, jos pălătia!”, cu Florin Busuioc, împreună cu Tania Popa şi Cătălin Neamţu. În fiecare ediţie a acestei emisiunii, vedetele invitate vor încerca să demonstreze cât de multe informaţii ştiu despre România, în probe amuzante.

Emisiunea ”Visuri la cheie” va reveni în grila Pro TV cu cel de-al patrulea sezon, în fiecare miercuri. Dragoş Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi vor continua să schimbe destinele unor oameni greu încercaţi de viaţă. Imediat după ediţiile ”Visuri la cheie”, va fi difuzată din nou emisiunea ”Pe bune?!”, într-o nouă ediţie.

Conform tradiţiei, în fiecare joi, Pro TV va difuza serialele ”Las Fierbinţi” şi ”Ai noştri!”. Sezonul cu numărul 12 al ”Las Fierbinţi” vine cu noi răsturnări de situaţie, dar şi cu câteva personaje surpriză, iar sezonul doi al serialului ”Ai noştri” continuă aventurile celor două familii care încearcă să treacă prin toate diferenţele de dragul copiilor.

Vineri va fi difuzată emisiunea ”Vocea României!”, prezentată de Pavel Bartoş, cu Tudor Chirilă, Smiley, Loredana şi Despot antrenori. 
Pentru zilele de sâmbătă, PRO TV a pregătit peste 40 de blockbustere şi 20 de filme în premieră, printre care se află ”Avengers: Age of Ultron”, ”Agentul 007 – Spectre”, ”Mechanic 2” şi ”The Amazing Spider-Man 2”.

Duminica va fi difuzat ”Fort Boyard”, show-ul care are deja istorie la Pro TV, în care vedete din România au trecut prin probe foarte complicate. Paul Ipate şi Octavian Strunilă, gazdele show-ului, au fost pe fază la fiecare probă prin care au trecut celebrităţile, printre care se numără şi Anna Lesko, Cornel Ilie, Mihaela Rădulescu şi Răzvan Fodor.

“Deşi vara este, de obicei, o perioadă de concedii, trebuie să recunosc că pentru echipa PRO a reprezentat o adevărată mobilizare de forţe! Sunt foarte mândru de rezultate şi le mulţumesc tuturor colegilor care s-au dedicat complet şi au făcut tot posibilul ca show-urile pe care le vom lansa în această toamnă să fie la înălţimea aşteptărilor tuturor! Aş vrea să mai adaug şi că, începând de luni, 28 august, întregul grup PRO va avea un suflu nou, vom fi uniţi la nivel de concept, grafică şi denumiri. Noi o să dăm startul toamnei cu foarte multe noutăţi care sperăm să fie pe placul tuturor românilor!”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, directorul executiv al Pro TV.

În timpul zilei, în grila de toamnă a Pro TV vor reveni emisiunile ”Vorbeşte lumea”, ”La Măruţă” şi ”Ce spun românii”.

În fiecare zi, după Ştirile Pro TV, Adela Popescu şi Cove vor reveni într-un sezon nou ”Vorbeşte lumea”, în care sfaturile lifestyle, invitaţi interesanţi şi evenimentele mondene vor fi în centrul atenţiei.

Anul acesta, ”La Măruţă” sărbătoreşte 10 ani de emisiune, şi va fi prezentată de Cătălin Măruţă în fiecare zi, de luni până vineri.

Emisiunea ”Ce spun românii”, prezentată de Cabral, va reveni cu un sezon în care se vor confrunta echipe, pentru a afla care sunt cele mai populare răspunsuri la întrebările din concurs.   

În cadrul evenimentului organizat de Pro TV a fost anunţat şi cel de-al treilea sezon din ”Ferma vedetelor”, ce va fi prezentat de Monica Bârlădeanu, care o va înlocui pe Iulia Vântur. Însă, această emisiune nu va face patrte din grila de toamnă a televiziunii.

”Sezonul 3 «Fema vedetelor» vine cu câteva provocări cu mult mai mari decât în celelalte două sezoane. În primul rând,  ne-am mutat acasă, în inima Ardealului, undeva la poalele Munţilor Făgăraş – 18 vedete, artişti, oameni sensibili, talentaţi, intră în fermă şi vor să îşi dovedească rezistenţa la condiţii câteodată inumane”, a spus ea, menţionând că participanţii concurează pentru un premiu în valoare de 50.000 de euro”, a spus prezentatoarea, în cadrul evenimentului organizat de Pro TV.

De asemenea, a fost anunţat că PRO TV şi PRO X vor difuza în exclusivitate Campionatul European de Fotbal 2020, cu 45 de meciuri transmise de PRO TV şi 6 de PRO X. UEFA Nations League, jocurile de calificare la UEFA EURO 2020 şi meciurile pentru calificarea la Cupa Mondială FIFA 2022 vor ţine suporterii în faţa televizoarelor, susţinând echipa României.

“Rezultatele de audienţă obţinute la UEFA Euro 2016 ne-au cerut practic să ţintim extinderea parteneriatului cu UEFA şi competiţiile sale. Pro TV devine casa echipei naţionale de fotbal începând din toamna lui 2018. Aici vom trăi împreună speranţele de calificare, aici ne vom bucura de organizarea la Bucureşti a UEFA Euro 2020. Toată România vede România la Pro TV între 2018 şi 2022. Şi toată Europa va vedea România, ne va vedea ţara, la UEFA Euro 2020”, a declarat Constantin Mocanu, Corporate Affairs Director Pro TV.

În anul 2020 se sărbătoresc 60 de ani de la disputarea primului Campionat European de Fotbal, iar UEFA a decis să marcheze aniversarea prin organizarea, pentru prima dată în istorie, a turneului final EURO în mai multe ţări, nu numai într-un singur stat, aşa cum se întâmpla în mod tradiţional. Patru dintre aceste meciuri, dintre care şi un meci din optimi, se vor disputa la Bucureşti, iar dacă se califică, România va juca două partide pe teren propriu, pe Arena Naţională, iar PRO TV va transmite în direct aceste meciuri.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.