Seriale turceşti difuzate în premieră, reality show-uri care s-au bucurat de mare succes peste hotare, dar şi sezoane noi din cele mai urmărite producţii vor fi difuzate, din ianuarie, pe postul Acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din 2 ianuarie, a început cel de-al doilea sezon al uneia dintre cele mai îndrăgite telenovele - "Iubirea are numele tău". În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.00, telespectatorii văd două episoade din această producţie. Iar de la ora 21.00, pasionaţii de seriale turceşti pot urmări continuarea poveştii de dragoste dintre Haziran şi Poyraz în "Povestea de pe insulă".

Tot în a doua zi a anului 2023 a avut loc premiera serialului "Trei surori". În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 22.00. Telespectatorii îşi vor putea încheia serile cu o altă producţie - "Dragoste în alb şi negru", de luni până vineri, de la ora 23.00.

Începând de luni, 9 ianuarie, va fi programat al doilea sezon al seriei "Cununa de lacrimi - povestea continuă". În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13:00, telespectatorii vor vedea noi aventuri din viaţa tumultoasă a eroinei şi a celor trei copii ai săi.

Unul dintre cele mai iubite reality show-uri din lume - "Casă, super casă" (Sell This House: Extreme), unde un designer şi un expert în construcţii îi ajută pe proprietari să îşi vândă locuinţele după numeroase încercări eşuate de a găsi cumpărători, va fi difuzat Acasă. Programul va fi difuzat din 14 ianuarie, în fiecare sâmbătă şi duminică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.