Cele mai îndrăgite seriale pentru copii vor fi întreaga lună în grila Disney Channel şi Disney Junior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toate personajele preferate din cele mai recente serii animate precum: „Fantoma şi Molly McGee”, „Ghostforce” (inclusiv episoade în premieră) sau „Miraculos: Buburuza şi Motan Noir” vor fi difuzate pe Disney Channel în luna mai, în fiecare zi, de la ora 6.00 la ora 19.00. 

Aventurile lui Liv, Andy şi Mike, care formează echipa Ghostforce, continuă cu noi episoade la Disney Channel, din 23 mai, de luni până vineri, de la ora 19.00. Echipa ultra-secretă de supereroi cu puteri fantomatice vor fi sprijiniţi neîntrerupt de misteriosul Blingboo cât şi de arsenalul de înaltă tehnologie inventat de mentorul lor, Domnişoara Jones, pentru a lupta şi captura fantomele care bântuie New York-ul.

La Disney Junior sunt programate noi episoade din „Mickey Mouse: Casa Distracţiei”, din 23 mai, de la ora 19.30. 

Mickey Mouse alături de prietenii săi - Minnie, Goofy, Donald, Daisy şi Pluto îşi continua aventurile în Casa Distracţiei. În aceste noi episoade, Mickey şi prietenii săi vizitează câteva locaţii interesante, cum ar fi Lumea Creioanelor, Muntele Iernii, Insula de aventură şi Majestica.

Lui Bingo şi Rolly li se vor alătura în aventura lor noi prieteni. Cei doi vor continua să meargă în misiuni zilnice şi să viziteze locuri precum St Louis sau Hong Kong. Din 2 mai, de la ora 16:00

În noile episoade din „Eroii în pajama”, difuzate din 21 mai, de la ora 15.30, se vor alătura doi noi răufăcători, Carly şi Cartoka. Cei doi sunt pasionaţi de viteză şi de noul lor Flashcar rapid.  

Pe 15 mai, de la ora 13.00, la Disney Junior, va fi sărbătorită familia alături de unele dintre cele mai îndrăgite seriale animate Disney Junior. Vor fi difuzate episoade speciale din T.O.T.S, Blue sau Fancy Nancy Clancy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.