Noi episoade cu Aventurile Bravului Prinţ Ivandoe continuă în Îndepărtatul Regat al Veveriţei Roşii şi vor fi difuzate zilnic, de la ora 14.15, pe Cartoon Network.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Povestea urmăreşte aventurile lui Ivandoe, tânărul prinţ al pădurii, pe care tatăl său, Marele Cerb, îl trimite într-o călătorie pentru a găsi Pana de Aur magică a temutului Rege Vultur. Împreună cu devotatul său prieten, o mică pasăre albastră numită Bert, Ivandoe descoperă noi şi misterioase zone ale pădurii, întâlnind o serie de creaturi bizare pe parcursul călătoriei lor.

Aventurile Bravului Prinţ Ivandoe promite să ofere o experienţă captivantă şi plină de aventuri atât celor mici, cât şi celor mari. Cu momente comice, personaje fascinante şi o poveste inedită, serialul european este deja un succes la nivel global, fiind apreciat de toţi iubitorii de animaţie. Cel de al treilea capitol anunţă o serie de noi episoade care mai de care mai captivante şi mai dinamice.

Într-o lume a rivalităţilor regale şi a creaturilor magice, prinţul Ivandoe porneşte în căutarea legendarei Pene de Aur. O călătorie care îl va pune în faţa unor pericole inimaginabile... şi a unor nătăfleţi spectaculoşi! Dacă într-unul din episoade Prinţul Ivandoe trebuie să îl escorteze pe vărul Dudley la o şcoală de corecţie, condusă de Posy Pippins, cea mai strictă guvernantă, în alt episod prinţul Ivandoe câştigă o competiţie regală şi află că premiul este mâna irascibilei Prinţese Bucurica, din Regatul Veveriţei Roşii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.