Crime+Investigation anunţă în ianuarie noi episoade ale seriei „Filmat la tribunal", emisiunea „Mi-am cunoscut ucigaşul pe internet", şi cazuri care pot fi rezolvate doar cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră în „Crime misterioase ale secolului XXI".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Filmat la tribunal”, Sezonul 5B, premiera vineri, 5 ianuarie, de la ora 23.00

Seria „Filmat la tribunal" realizează o analiză complexă a unora dintre cele mai emoţionante momente din sălile de judecată, surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, publicul va putea asista la momente tensionate, care includ reacţii neaşteptate ale unor judecători furioşi, confruntări directe iscate în timpul procesului sau chiar încercări de evadare ale unor acuzaţi.

Producţia găzduită de prezentatorul de televiziune american Dan Abrams include, de asemenea, interviuri cu judecători şi mărturii ale victimelor implicate în cazurile prezentate, pentru a completa imaginea de ansamblu a fiecărei poveşti prezentate pe parcursul celui de-al doilea sezon al serialului documentar.

„Mi-am cunoscut ucigaşul pe internet”, din 8 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 22.15

Fiecare episod spune povestea modului în care o legătură pornită pe internet a dus la o crimă. Fie că este vorba de emoţia întâlnirilor online, de momeala schemelor de a face bani sau de şansa de a-şi înşela partenerul, fiecare poveste este diferită, dar toate au un final tragic. Cu analize de specialitate şi dramatizări, serialul prezintă o echipă diversă de experţi specializaţi în psihologie criminalistică, apărare penală, un autor de bestsellere, un ofiţer de poliţie pensionat, un influencer din social media cu aproape un milion de urmăritori şi un agent al serviciilor secrete care i-a protejat pe preşedinţii Barack Obama, George Bush şi Donald Trump.

„Crime misterioase ale secolului XXI”, premiera marţi, 23 ianuarie, de la ora 23.00

Emisiunea foloseşte materiale de arhivă autentice pentru a spune poveşti poliţiste cu adevărat captivante, de actualitate. Folosind materiale de investigaţie reale, fotografii din arhive personale, postări pe reţelele de socializare, mesaje text, e-mailuri şi alte urme digitale, această serie va dezvălui cele mai şocante crime din trecutul recent - crime care ar putea fi rezolvate doar cu ajutorul tehnologiei secolului XXI.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.