Douăsprezece noi episoade ale serialului „Aşii Amanetului” vor fi difuzate, începând cu 1 noiembrie, de postul History.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Episoadele vor putea fi urmărite duminica, de la ora 12:00.

Cele 12 noi episoade aduc în prim-plan descoperiri ale unor articole cu valoare istorică, dar şi momente autentice din viaţa celor trei bărbaţi supranumiţi „Aşii Amanetului”, respectiv tatăl Rick, fiul Corey şi prietenul din copilărie Chumlee, care conduc împreună magazinul de amanet Gold & Silver, de la marginea oraşului Las Vegas.

Cei trei îşi vor folosi abilităţile dobândite în ani de experienţă pentru a evalua valoarea articolelor, de la falsuri până obiecte veritabile, printre care şi chitara semnată Paul McCartney, o ediţie princeps a cărţii „Să ucizi o pasăre cântătoare” şi o piesă de recuzită din „Războiul Stelelor”.

Serialul prezintă de asemenea poveştile diverselor artefacte care ajung în magazinul Gold & Silver, întregul proces al stabilirii autenticităţii unui obiect şi determinarea preţului corect al acestuia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.