Primarul general a Capitalei, Nicuşor Da, anunţă, marţi, că Primăria Capitalei nu va prelungi certificatul de urbanism emis pentru imobilul situat pe Şoseaua Kiseleff nr. 21. ”Am oprit astfel un parcurs administrativ care ar fi dus la demolarea unei clădiri construite în perioada interbelică”, a transmis primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Unul dintre angajamentele mele de bază ca primar general a fost şi rămâne să stopez distrugerea patrimoniului Bucureştiului. Am decis, în acest sens, ca Primăria Capitalei să nu prelungească certificatul de urbanism emis de administraţia condusă de Gabriela Firea pentru imobilul situat pe Şoseaua Kiseleff nr. 21”, a scris, marţi, pe Facebook, Nicuşor Dan.  

Primarul general afirmă că a oprit, astfel, ”un parcurs administrativ care ar fi dus la demolarea unei clădiri construite în perioada interbelică”.  

”Vorbim de o zonă protejată şi de patrimoniul oraşului. Nu accept transformarea grădinilor şi spaţiilor verzi din Capitală în betoane”, a mai transmis primarul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.