Netflix şi Formula 1 vor colabora pentru un serial documentar care va avea premiera anul viitor şi va prezenta sezonul 2018 al competiţiei, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Formulei 1, producătorii serialului, care va avea 10 episoade, vor beneficia de un acces exclusiv şi fără precedent, de-a lungul anului, la piloţi, lideri de echipă şi proprietari, precum şi la echipa de management.

„Formula 1 este un sport global pe care noi îl repoziţionăm de la o companie de sport cu automobile la un brand de media şi divertisment”, a transmis Sean Bratches, director comercial al F1.

„Acordul cu Netflix ne ajută să prezentăm povestea fascinantă din culise care are loc în timpul sezonului. Aceasta este o perspectivă a acestui sport care încă nu a fost dezvăluită fanilor din jurul lumii. Serialul va prezenta lucrurile dintr-un alt unghi, care va încânta fanii şi va atrage un nou public”, a adăugat Bratches.

Compania Liberty Media, care preluat conducerea F1 în ianuarie 2017, plănuieşte să dezvolte acest sport şi să atragă un public mai tânăr.

Liberty Media a anunţat că Formula 1 va avea propria televiziune prin streaming, F1 TV, dar cu o amânare a lansării, care a fost programată iniţial pentru acest weekend în Australia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.