Netflix îşi continuă colborarea cu Dave Chappelle. Umoristul, care a realizat audienţe importante pentru platformă, a fost invitat să producă noi episoade speciale în colaborare cu unii dintre apropiaţii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prima dintre cele patru emisiuni încredinţate comicului va fi difuzată pe 28 februarie. Într-un program numit „Earthquake: Legendary” va fi Nathaniel Martin Stroman, supranumit „Earthquake”. Comediantul Donnell Rawlings va face parte şi el din program şi alte nume vor fi anunţate în curând. 

„Fac această meserie de mult timp şi comedianţi precum Earthquake şi Donnell nu sunt doar prieteni, ci inspiraţii pentru propria mea carieră”, a spus Chappelle, într-un comunicat.

Precedentul program al lui Dave Chappelle, „The Closer”, a provocat o polemică după glumele umoristului despre gen. „Genul este un fapt. Fiecare om din această cameră, fiecare om de pe Pământ a trecut printre picioarele unei femei pentru a fi pe Pământ. Este un fapt”, a spus Dave Chappelle. 

Acuzat de transfobie, el a fost sprijinit de Netflix, în special printr-un mesaj al patronului Ted Sarandos, prin care a explicat salariaţilor că trebuie să susţină „libertatea de creaţie - chiar dacă asta înseamnă că va exista întotdeauna conţinut pe Netflix pe care unele persoane îl vor considera ofensator”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.