Netflix a lansat marţi primele imagini din serialul de comedie „Forţa spaţială/ Space Force”, cu Steve Carell şi Lisa Kudrow în distribuţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul va fi lansat pe 29 mai.

„Space Force” îl are în centru pe Mark R. Naird, general şi pilot decorat, care visa să conducă Forţele Aeriene Americane, în schimb coordonează o nouă divizie, Space Force.

Kudrow joacă rolul Maggie Nairds, soţia generalului, care este descrisă ca o femeie ce a pus pe primul loc, timp de două decenii, cariera soţului ei. Aflându-se în faţa unei noi provocări, ea profită pentru a se dezvolta personal.

Serialul este creat de Greg Daniels şi Steve Carell, care au mai lucrat împreună la „The Office”. Ei sunt şi producători executivi alături de Howard Klein de la 3Arts.

Din distribuţie mai fac parte John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow şi Don Lake.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.