Netflix a comandat un serial despre infractorul suedez Clark Olofsson, care va fi portretizat de actorul Bill Skarsgård, cunoscut din lungmetrajul „It Chapter Two”, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul va avea şase episoade, este bazat pe autobiografia lui Olofsson şi va urmări viaţa lui până în prezent.

Olofsson şi-a început activitatea infracţională în anii 1960 şi a devenit una dintre cele mai controversate personalităţi din Suedia contemporană. De-a lungul anilor, i-a fost atribuit conceptul „sindromul Stockholm”, a reuşit să scape din închisoare şi a comis jafuri în întreaga Europă. 

„Clark” va fi regizat de Jonas Åkerlund. Serialul vorbit în suedeză va fi produs de Scandinavian Content Group.

„Este o poveste despre omul cel mai incorect politic, care a dus cea mai lipsită de respect viaţă. Este o biografie ultra-violentă, inteligentă, sensibilă, reală şi suprarealistă să pui o faţă numelui sindromul Stockholm, dar nu este doar despre jaful de la Norrmalmstorg”, a spus Åkerlund.

Regizorul a afirmat că Skarsgård „se potriveşte perfect pentru asta şi va aduce sindromul Stockholm rolului”.

Skarsgård l-a descris pe Olofsson drept „unul dintre cei mai coloraţi şi fascinanţi indivizi din Suedia” şi a spus că a acceptat „această provocare cu încântare amestecată cu teroare”.

Scenariul a fost scris de Fredrik Agetoft, Peter Arrhenius şi Åkerlund.

Bill Skarsgård va fi producător executiv al serialului, împreună cu Hans Engholm şi Åkerlund.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.