Netflix a anulat „Pearl”, un serial animat pe care îl pregătea ducesa de Sussex în cadrul contractului semnat în 2020 de cuplul princiar cu platforma de streaming.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Deadline, care a făcut anunţul, această decizie este cauzată de pierderea a 200.000 de abonaţi Netflix în toată lumea în primul trimestru al anului 2022, o premieră în zece ani, care se traduce printr-o scădere a acţiunilor platformei pe Wall Street. Alte seriale animate în curs de dezvoltare au fost de asemenea anulate de Netflix. 

Meghan Markle şi prinţul Harry trăiesc în California de la retragerea lor din familia regală britanică în ianuarie 2020. Ei au semnat un contract cu Neflix chiar în acel an pentru a produce filme şi seriale prin societatea lor Archewell Productions.

Anunţat vara trecută, „Pearl” era despre o fetiţă de 12 ani care descoperea mari figuri feminine care au marcat istoria: „Precum multe fete de vârsta ei, eroina noastră Pearl caută să se descopere în timp ce încearcă să descopere provocările zilnice”, a anunţat într-un comunicat ducesa de Sussex care trebuia să co-producă programul cu David Furnish, soţul lui Elton John. 

Primul proiect pe care Meghan Markle îl va produce pentru Netflix este un serial documentar despre Invictus Games, o competiţie iniţiată de prinţul Harry în 2014. Intitulat „Heart of Invictus”, programul i-a urmărit pe competitorii ultimei ediţii Invictus Games care s-a desfăşurat la Haga din 16 în 22 aprilie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.