Un neo-western nominalizat la premiile Oscar şi un film horror lansat în anii ’80 vor fi difuzate în premieră de Warner TV, în luna august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul de acţiune „Cu orice preţ/ Hell or High Water” (2016), regizat de David Mackenzie şi scris de Taylor Sheridan, va fi difuzat pe 2 august, de la ora 21:00.

Lungmetrajul neo-western îi are în distribuţie pe Chris Pine, Ben Foster, Jeff Bridges şi Gil Birmingham şi a primit patru nominalizări la Oscar, inclusiv la categoria „cel mai bun film”. Un tată divorţat şi fratele lui mai în vârstă, fost condamnat, apelează la un plan disperat pentru a salva ferma familiei din vestul statului Texas. Ei jefuiesc mai multe bănci şi sunt urmăriţi de doi rangeri texani.

Producţia americană a avut premiera în secţiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes, a fost apreciată de critici şi de public, iar American Film Institute a desemnat-o unul dintre cele mai bune zece filme ale anului.

„Superstition” (1982), regizat de James W. Roberson şi scris de Donald G. Thompson, va fi inclus în programul Warner TV pe 7 august, la ora 22:00.

Lungmetrajul horror cu elemente supranaturale îi are în distribuţie pe James Houghton, Albert Salmi şi Lynn Carlin. În centrul acţiunii se află o familie care locuieşte într-o casă ce a fost în trecut loc unde erau executate vrăjitoarele.
O vrăjitoare ucisă în 1692 a promis să se răzbune pe cei care au persecutat-o şi revine pentru a-i pedepsi pe urmaşii acestora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.