Radio România Cultural lansează pe 23 martie a doua etapă a campaniei „Acasă”, iar aproximativ 50 de audiobook-uri vor putea fi ascultate, de luni până vineri, de la ora 15:30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul episod al campaniei, va fi difuzat „Şocul întoarcerii în ţară”, de Neagu Djuvara, în lectura autorului.

Istoric şi diplomat trimis în misiune la Stockholm chiar în dimineaţa zilei de 23 august 1944, Neagu Djuvara avea să rămână în exil. Când s-a întors, după aproape o jumătate de veac, a constatat că România lui nu mai există. Nici oamenii nu mai erau cum îi ştia, nici măcar ţăranii, categoria socială cea mai rezistentă la schimbare.

Aproximativ 50 de audiobook-uri, citite de autori şi de actori precum Victor Rebengiuc, Răzvan Vasilescu, Marius Manole şi Mariana Mihuţ, vor fi difuzate în a doua parte a emisiunii „Scena şi ecranul”, de luni până vineri, de la ora 15:30, într-o selecţie a realizatorului Eugen Lucan.  

Campania RRC este desfăşurată în colaborare cu editura Humanitas, care pune la dispoziţie audiobook-urile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.