NBC News nu îi va plăti restul de contract prezentatorului Matt Lauer care a fost concediat miercuri pentru comportament indecent, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Matt Lauer era unul dintre cei mai bine plătiţi jurnalişti de televiziune, însă NBC nu îi va plăti restul contractului, care urma să se încheie în 2018.

Potrivit unor persoane apopiate cazului, nu va exista un acord financiar între postul de televiziune şi coprezentatorul emisiunii „Today”.

Lauer câştiga între 20 şi 25 de milioane de dolari anual, iar cel mai recent contract cu NBC a fost semnat în 2016 şi era valabil până cel puţin la finalul lui 2018.

În timpul unei şedinte a echipei „NBC Nightly News” care a avut loc vineri, preşedintele NBC News, Noah Oppenheim, a fost întrebat dacă va exista o înţelegere. Celor prezenţi li s-a spus că Lauer a fost concediat „motivat” şi că NBC nu va plăti nicio zi în plus faţă de momentul plecării lui.

Postul de televiziune a refuzat să comenteze pe baza acestei informaţii. 

NBC News a anunţat, tot vineri, că va deschide o anchetă internă privind modul în care au fost tratate de către instituţie acuzaţiile la adresa lui Lauer.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.