Topmodelul Naomi Campbell este gazda unui talk show online zilnic, difuzat pe YouTube.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La „No Filter with Naomi”, ea le-a invitat, între altele, pe Cindy Crawford şi Karlie Kloss, dar şi pe Anna Wintour, redactorul-şef al Vogue SUA.

„Vreau ca oamenii să vadă că suntem accesibile, să ştie ceva mai mult despre noi”, a declarat Campbell pentru Reuters.

În vremuri obişnuite, a mai spus ea, „am fi făcut aceste talk show-uri pentru cinci sau şapte minute când promovam ceva”. Acum, discuţiile la distanţă conduse de ea durează 30 de minute.

Naomi Campbell a permis, de asemenea, fanilor să o însoţească virtual în timp ce îşi face antrenamentul zilnic. Postările de pe Instagram au atras până la 50.000 de utilizatori.

Topmodelul britanic în vârstă de 49 de ani a mai spus că atunci când restricţiile vor fi ridicate nu este sigură cum va arăta industria modei.

„Chiar sunt îngrijorată de ce se va întâmpla cu prezentările de modă. Dar va exista din nou de muncă. Va fi doar un alt fel”.

În prezent, Naomi Campbell poate fi văzută ca jurat la emieiunea „Making the Cut” a Amazon, găzduită de Heidi Klum şi Tim Gunn.

Ea a spus că primul lucru pe care vrea să îl facă după ridicarea restricţiilor este să îşi îmbrăţişeze mama.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.