Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a fost lansată sesiunea de finanţare nerambursabilă „Bucureşti afectiv”, din cadrul Programului de finanţare 2022 destinat sectorului creativ din Bucureşti. „Bugetul disponibil pentru acest an este de 3 milioane de lei, iar plafonul maxim de finanţare pe proiect este de 70.000 de lei. Programul se adresează tuturor domeniilor culturale – artele spectacolului, arte vizuale, educaţie culturală şi artă comunitară, patrimoniu material şi patrimoniu imaterial, multimedia, artă şi tehnologie şi proiecte interdisciplinare şi în colaborare”, a explicat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am lansat sesiunea de finanţare nerambursabilă „Bucureşti afectiv”, din cadrul Programului de finanţare 2022 destinat sectorului creativ din Capitală. Bugetul disponibil pentru acest an este de 3 milioane de lei, iar plafonul maxim de finanţare pe proiect este de 70.000 de lei. Programul se adresează tuturor domeniilor culturale – artele spectacolului, arte vizuale, educaţie culturală şi artă comunitară, patrimoniu material şi patrimoniu imaterial, multimedia, artă şi tehnologie şi proiecte interdisciplinare şi în colaborare”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook. 
 
„Invit operatorii culturali din Bucureşti să depună proiecte până pe data de 16 iunie 2022, ora 17:00, pe platforma electronică dedicată. Detalii despre Regulament şi modalitatea de aplicare sunt disponibile pe site-ul ARCUB în secţiunea Finanţare - Bucureşti afectiv (https://arcub.ro/.../sesiuni-de.../bucuresti-afectiv-2022/)”, a adăugat edilul general.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.