Serialul documentar „Blestemul fermei Skinwalker” va debuta la postul History pe 27 aprilie, la ora 22.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ferma Skinwalker, situată în nord-vestul statului american Utah, a stârnit numeroase controverse şi a suscitat imaginaţia, odată cu înmulţirea evenimentelor stranii petrecute în acest perimetru. 

Serialul propune o investigaţie amănunţită, cu ajutorul experţilor şi cercetătorilor din domeniu, a fenomenelor paranormale ce au loc la fermă.

Noutatea pe care o prezintă serialul documentar „Blestemul Fermei Skinwalker” constă în difuzarea unor materiale video inaccesibile până acum publicului, la care se adaugă expertiza unei echipe de cercetători care realizează o investigaţie detaliată a acestei proprietăţi de 2 milioane de metri pătraţi, în încercarea de a desluşi mistere vechi de peste 200 de ani.

Începând cu anii 1950, ferma Skinwalker şi zona adiacentă au fost supranumite „Aleea OZN-urilor”, pe măsură ce incidente misterioase, anomalii şi activităţi inexplicabile au început să fie raportate şi mediatizate în toată lumea. Zona respectivă a devenit centrul desfăşurării multor anchete, fiind cercetată ani de-a rândul în căutarea unor explicaţii raţionale, iar unele proiecte ştiinţifice au fost finanţate clandestin chiar de Guvern. În 1996, proprietatea a fost cumpărată de omul de afaceri Robert Bigelow, pasionat de OZN-uri, care a folosit-o pentru a-şi desfăşura propriile experimente şi pentru a analiza îndeaproape enigmele pe care această fermă le ascunde. În urmă cu trei ani, proprietatea a fost vândută, iar proprietarul a ales să rămână anonim.

Folosind tehnologie de ultimă generaţie, de la radare până la drone termografice, experţii vor aplica noţiuni ştiinţifice şi vor face descoperiri neaşteptate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.