Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale (MCIN) va repartiza 50 de posturi Teatrului Muzical „Ambasadorii”, pentru asigurarea îndeplinirii atribuţiilor şi obiectivelor sale, potrivit unei hotărâri aprobate de Guvern în şedinţa de marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Teatrul Muzical „Ambasadorii" funcţionează ca instituţie publică de spectacole şi concerte, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, conform prevederilor OG nr. 21/2007 privind instituţiile şi companiile de spectacole sau concerte, precum şi desfăşurarea activităţii de impresariat artistic, cu modificările şi completările ulterioare, se arată într-un comunicat al MCIN. 

Cele 50 de posturi alocate unităţilor din subordinea Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, finanţate din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul de stat, reprezintă minimul necesar funcţionării Teatrului Muzical "Ambasadorii".

Teatrul Muzical "Ambasadorii" a fost înfiinţat în ianuarie. 

În luna august, niciunul dintre cei trei candidaţi la conducerea Teatrului Muzical "Ambasadorii" nu a obţinut notă de trecere, astfel că Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, de care aparţine noua instituţie de spectacole, va trebui să organizeze un nou concurs.

Colectivul artistic al noului teatru va fi compus din absolvenţii liceelor şi universităţilor de profil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.