Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a anunţat online că primeşte propuneri în vederea numirii noii componenţe a Consiliului de Administraţie al Centrului Naţional al Cinematografiei până pe 31 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vizate sunt asociaţiile şi uniunile din domeniul cinematografiei. Fiecare propunere trebuie însoţită de o scrisoare de intenţie şi de un CV al candidatului.

În prezent, CA al CNC este format din Anca Mitran, director general, Simona Tănăsescu, reprezentant Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, Melinda Boros, reprezentant Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc, Florin Paraschiv, reprezentant Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România, Mihai Fulger, reprezentant Asociaţia Culturală Metropolis, Andrei Rus, reprezentant Asociaţia Control+N, şi Horia Romanescu, reprezentant Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.