Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale anunţă înscrieri pentru participarea în cadrul grupurilor de lucru referitoare la identificarea nevoilor de finanţare ale sectorului cultural din România, termenul limită fiind 9 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei interesaţi se pot înscrie până joi, 9 februarie, ora 15.00, pentru a participa la o serie de grupuri de lucru care vor avea loc în perioada 14-15 februarie, la sediul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale din Bd. Unirii nr. 22, sector 3, Bucureşti.

”În contextul pregătirii noului cadru de finanţare prin Granturile SEE 2014-2021, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale prin Unitatea de Management a Proiectului continuă procesul de consultare publică privind nevoile de finanţare ale sectorului cultural din România”, potrivit unui comunicat publicat pe cultura.ro.

Detaliile finale privind sala, data şi ora de desfăşurare vor fi comunicate ulterior prin email şi/ sau telefon, după centralizarea înscrierilor.

Dezbaterile se adresează exclusiv celor care desfăşoară în prezent activităţi în domeniul cultural.

Ministerul precizează că în cadrul grupurilor de lucru poate participa un singur reprezentant al unei instituţii/ organizaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.