Focus Sat TV va difuza, din 15 noiembrie, miniseria „Secretul celor cinci/ The Five” (2016), creată de autorul de romane bestseller Harlan Coben, cu un scenariu semnat de Danny Brocklehurst (câştigător al premiilor BAFTA şi Emmy), câte două episoade în premieră în zilele de luni şi joi, de la ora 21.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu peste 75 de milioane de cărţi vândute în întreaga lume, traduse în 45 de limbi, Harlan Coben este un scriitor prolific de romane poliţiste, cu intrigă complexă şi pline de mister. Este apreciat pentru talentul său extraordinar de a construi suspans şi deznodământ imprevizibil. De data aceasta, producţia tv nu este o adaptare a uneia dintre cărţile sale, ci o poveste creată special pentru micul ecran, care ţine telespectatorii în tensiune de la început şi până la finalul surprinzător.

La vârsta de 12 ani, Mark Wells („Tom Cullen”, „Downton Abbey”), Pru Carew („Sarah Solemani”), Danny Kenwood („O-T Fanbenle”, „Povestea slujitoarei”) şi Slade („Lee Ingleby”), formau un grup de prieteni nedespărţiţi şi îşi petrecea timpul împreună în pădure. Jesse (Alfie Bloor), fratele lui Mark, care avea doar cinci ani, îi deranja. Într-una din zile au vrut să scape de el şi i-au spus să plece. Jesse a fugit, iar ei nu l-au mai văzut de atunci, dar au fost tot timpul bântuiţi de tragica sa dispariţie. Douăzeci de ani mai târziu, Mark a devenit avocat, Danny este detectiv, Slade conduce un centru pentru tineri fără adăpost, iar Pru a revenit în ţară, alături de soţul şi fiica sa, după ce a petrecut 10 ani în Statele Unite. Danny, detectivul, află o veste şocantă: ADN-ul lui Jesse a fost identificat la locul unei crime. După această descoperire neaşteptată, cei patru prieteni se lansează împreună într-o căutare frenetică, prin orice mijloace, în speranţa că îl vor regăsi.

Plecând de la premisa că toată lumea ascunde ceva, seria dezvăluie o mulţime de secrete ale personajelor principale şi ale celor apropiaţi de acestea, iar fiecare dintre ei se transformă pe rând în suspecţi. Cele zece episoade abundă în răsturnări de situaţie şi momente culminante.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum şi în aplicaţia Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

Serialul „Secretul celor cinci” este disponibil în biblioteca VOD, alături de alte producţii de succes Canal+, precum „Paris Police 1900”, „Baron Noir” (3 sezoane), „Pedagogul” (2 sezoane), „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir” sau „Nox”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.