Mihai Şora, Cristian Tudor Popescu, Maia Morgenstern, Marius Manole şi alte personalităţi ale României vor fi colegi de bancă pentru copiii din generaţia "singur acasă" la Ora de Caligrafie din 5 septembrie, de la Muzeul Naţional Cotroceni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri, începând cu ora 10.00, prima Oră de Caligrafie din acest an şcolar, eveniment aflat la a doua ediţie, este un îndemn în favoarea scrisului de mână şi a educaţiei temeinice, în contextul în care Caligrafia a fost scoasă din programa şcolară. 

La Ora de Caligrafie vor participa copii ai căror părinţi sunt plecaţi la muncă în străinătate, de care se îngrijeşte Organizaţia Salvaţi Copiii.

În cadrul evenimentului, directorul general al Muzeului Naţional Cotroceni, Liviu Jicman, va vorbi despre rolul şi implicarea instituţiei în acest proiect.

Ora de Caligrafie va fi susţinută de învăţătoarea Cristina Senoş, de la Şcoala gimnazială nr.1 “Sfinţii Voievozi” din Bucureşti, împreună cu elevi ai claselor I-IV aflaţi în grija Organizaţiei Salvaţi Copiii.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.